Timmer werkzaamheden in Haarlem e.o - Dave Timmerman
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Werkzaamheden

dakkapel-timmerman-bouw-haarlem

Dakkapelen

Met een goed afgewerkte dakkapel krijg je niet alleen meer woonruimte, maar verbeter je ook het aanzicht van de woning. Zeker wanneer je kiest voor een houten variant dakkapel met mooie houten kozijnen. Voor welk type dakkapel je ook kiest, wij zorgen voor een vlekkeloze en vakkundige plaatsing.

uitbouw-aanbouw-timmerman-bouw-haarlem

Uitbouw/aanbouw

Meer woonruimte betekent meer woonplezier. Vergroot de keuken of kies voor een uitbouw van de gehele begane grond. Vertel ons wat je ideeën en wensen zijn en we kijken samen naar de mogelijkheden. We zorgen altijd voor maatwerk, een perfecte afwerking en kiezen voor duurzaamheid.

dakopbouw-timmerman-bouw-haarlem

Dakopbouw/extra verdieping

Met een dakopbouw zorg je voor een extra verdieping en veel meer leefruimte. We denken met je mee en hebben oog voor detail. Openslaande deuren naar het balkon toe? Mooie houten balken op het plafond in het zicht? Alvast leidingen aanleggen voor toekomstige zonnepanelen? Geen probleem!

verbouwing-timmerman-bouw-haarlem

Verbouwing

Een complete verbouwing vraagt om een goed plan én planning. En om vakmensen natuurlijk. Met die drie ingrediënten zorgen we ervoor dat je droom voor een ruimer, comfortabeler en duurzamer huis werkelijkheid wordt. Of dat nu om een verbouwing van de complete zolderverdieping gaat of om een badkamer of keuken.

renovatie-timmerman-bouw-haarlem

Renovatie

Met een goed uitgevoerde renovatie vergroot je de waarde van je huis en je woongenot. Wij hebben als aannemer veel ervaring met renovaties en vernieuwen en vervangen wat nodig en wenselijk is. Natuurlijk letten we daarbij op duurzaamheid en de toekomst. Zodat je lang plezier hebt van de renovatie!

nieuwbouw-schuur-garage-timmerman-bouw-haarlem

Nieuwbouw schuur of garage

Een oude schuur opnieuw opbouwen met duurzame materialen? Of een garage vergroten en vernieuwen? We draaien onze hand er niet meer voor om. Met een duidelijke planning en de juiste mensen en materialen maken we jouw idee voor een nieuwe schuur of garage werkelijkheid.

verandas-timmerman-bouw-haarlem

Veranda’s en tuinhuizen

Maak van je tuin een heerlijke plek met een mooie veranda of luxe tuinhuis. Met een vorm of indeling die aansluit op jouw smaak en tuin. Of creëer een ruime, rustige werkplek in een goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien tuinhuis!

badkamers-timmerman-bouw-haarlem

Badkamers

Ga genieten en ontspannen in een moderne, strak afgewerkte badkamer. Jij kiest het design en de materialen en wij zorgen voor een perfecte realisatie. Met een strakke planning voor zo min mogelijk gedoe of overlast.

maatwerk-interieur-timmerman-bouw-haarlem

Maatwerk interieur

Heb je een bijzonder project dat om maatwerk en vakkundig timmerwerk vraagt? Een bijzondere kast, trap of ander interieurproject? Wij realiseren het, ook als jij je afvraagt of iets wel haalbaar is…

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?