Verbouwing en renovatie: zo werken wij
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Werkwijze

1. Persoonlijke service en maatwerk

Een goede verbouwing start met een goede offerte die precies omschrijft wat het resultaat moet zijn. Daarom komen we altijd persoonlijk langs om de startsituatie op te nemen en je wensen te bespreken. Die vertalen we naar een duidelijke offerte die we samen doornemen. We beantwoorden je vragen en doen eventuele aanpassingen.

Bij een akkoord op de offerte krijg je een duidelijke planning. Ook vragen we je een aanbetaling te doen van 5 à 10%, afhankelijk van de aard en omvang van de verbouwing.

dakrenovatie-dakopbouw-timmerman-bouw-haarlem

2. Strakke planning verbouwing

We werken altijd met een strakke en gedetailleerde, maar wel haalbare planning. Dat is in ieders belang. Als opdrachtgever weet je wanneer de klus geklaard is en wij weten zo ook wanneer we naar het volgende project kunnen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we een project goed inschatten.

Mocht het onverwacht toch eens tegenzitten, dan zorgen we voor extra handen. Zodat een eventuele tegenvaller of vertraging goed verholpen wordt.

3. Volledig transparant

Als je de verbouwing van je huis toevertrouwt aan een aannemer is het fijn als je weet wat er wanneer gebeurt. Dat geeft je zekerheid én de gelegenheid om aanvullende werkzaamheden zoals schilderwerk goed in te plannen. Daarom delen we vooraf onze planning en maken die online toegankelijk. Mochten we tegen onverwachte zaken aanlopen, dan delen we die hier ook met je. Zo houd je altijd overzicht en regie op de verbouwing.

4. Duurzaam (ver)bouwen

Wij bouwen en verbouwen zo duurzaam mogelijk.  Zo werken we wij samen met een groothandel die standaard 70 procent FSC gecertificeerd hout verkoopt. Duurzaam werken met hout vraagt bovendien om precisie: we meten alles nauwkeurig op om zo min mogelijk weg te hoeven gooien. Dat scheelt bovendien in de kosten.

5. Urban mining

Daarnaast is het mogelijk om zogenaamde urban mining producten te bestellen. Die komen uit recent gesloopte gebouwen en krijgen zo een tweede leven. Denk aan deursloten die nog prima werken of hardhout. Dit gerecycled hardhout is het milieuvriendelijkst.

Nieuwsgierig geworden of direct al een  concreet idee?