Tuinhuis Haarlem - Gemaakt door D - Timmerman, de Timmerspecialist van Haarlem
548
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-548,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Tuinhuis Haarlem

Categorie
Maatwerk buiten, Uitbouwen
Over dit project

Tuinhuis Haarlem

Dit tuinhuis Haarlem hebben wij gerealiseerd aan de hand van een schets, naar mate het project vorderde hebben wij verschillende ideeën in samenspraak met de klant toegepast. Zo zijn wij bijvoorbeeld op het idee gekomen om een glasplaat te plaatsen voor de kachel, deze geharde glasplaat hebben wij in de bovenliggende houtenbalk laten verdwijnen door hem in te frezen, de geslepen randen van de glasplaat maken het een strak geheel.

Doordat dit dak aan 4 zijdes schuin loopt en de balk constructie aan de binnenzijde in het zicht blijft, hebben wij heel veel aandacht besteedt aan de maatvoering. Om de zogenaamde hoekkeper balken naadloos aan te laten sluiten op de rest van de constructie, zullen ze eerst goed moeten worden ingemeten om vervolgens de maatvoering over te nemen op een mal voordat de hoekkeper balken gezaagd kunnen worden. Het eindresultaat is een houtconstructie met houtverbindingen waar nog geen scheermes tussen te krijgen is!

De tuinman heeft de volledige tuin aangepakt met een gras mat en terrastegels, samen met de kant zijn we op het idee gekomen om een grondspot te plaatsen onder de appelboom waardoor deze veel beter tot zijn recht komt en bovendien is de kleur voor elke gelegenheid aan te passen via de smartphone.

Deze klant wilde ook een grote tuintafel hebben, wij hebben hem mogen maken in de stijl van het tuinhuisje.

Dave timmerman, dé timmerspecialist van Haarlem en omstreken kan al uw ideeën realiseren! Zo ook dit Tuinhuis Haarlem. Het resultaat mag er wezen!