Dakopbouw in Haarlem - Timmerman Bouw B.V.
Zoekt u een Aannemer voor uw dakopbouw? Bel D.Timmerman timmer en aannemingsbedrijf
705
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-705,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Dakopbouw in Haarlem

Categorie
Dakopbouwen
Tags
Aannemer, Dakopbouw, Haarlem
Over dit project

Dakopbouw Scheldestraat

Deze Dakopbouw in Haarlem is gerealiseerd op een hoekwoning.  De dakopbouw zorgt voor een hoop ruimte, er zijn 2 extra kamers bij gekomen en 1 badkamer.

Tevens zijn de vergunningen geregeld, wat een uitdaging bleek omdat in deze wijk in Haarlem alleen vierkante dakopbouwen gerealiseerd zijn.  Wij moesten eerst een schetsplan indienen bij de gemeente Haarlem voor een afwijkende Dakopbouw. Dankzij de Bouw Offerte winkel uit Haarlem zijn de vergunningen voor deze Dakopbouw met dakpannen toch heel snel rond gekomen.

De opdracht gever is zelf ook handig en wilde graag de binnenkant van de dakopbouw zelf aftimmeren, wij hebben de materialen met onze korting geleverd en kosten loos op de bovenste verdieping laten hijsen.

Er is een hoop mogelijk bij D.Timmerman timmer en aannemingsbedrijf met dakopbouwen in en rond Haarlem, zelfs als u afwijkende wensen hebt!