Dé timmerspecialist van Haarlem e.o - Dave Timmerman
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Dé timmerspecialist

Dé timmerman van Haarlem e.o

U zoekt een timmerman in Haarlem?
Welkom! Wij realiseren uw ideeën.

Naast puur timmeren nemen wij ook projecten waar renovaties of verbouwingen vooropstaan. Denk aan het plaatsen van dakkapellen, het uitbouwen van uw bovenverdieping, het renoveren en verduurzamen van uw woning of maatwerk.

 

Heeft u een idee, maar weet u niet precies hoe deze uitgewerkt moet worden? Geen probleem, wij komen vrijblijvend bij u langs om samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Dave-timmerman-dé-timmerspecialist

Als aannemer van totaal renovaties en verbouwingen zijn wij dé specialist in het verduurzamen van woningen in Haarlem.

 

Als u uw woning door ons laat verduurzamen levert dat altijd wat op! Denk aan het na-isoleren van uw woning door middel van voorzetwanden en plaatsen van HR++ beglazing, de uitvoering van deze werkzaamheden vallen mogelijk onder subsidie. Om hier zeker van te zijn kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Wij werken altijd volgens 3 principes:

 

  • Voorbereiding: Wij komen vrijblijvend langs om uw klus op te nemen!
  • Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte! Bij grote klussen komen we de offerte langsbrengen om hem met u door te nemen.
  • Uitvoering: Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat de klus geklaard wordt.

Nieuwsgierig geworden of direct al een  concreet idee?