Opbouw Zuid Brouwerstraat - Timmerman Bouw B.V.
51
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Opbouw Zuid Brouwerstraat

  • Houten dakopbouw Haarlem
  • Houten dakopbouw Haarlem

Over dit project

Dak opbouw op bestaande woning

Dit prachtige huis in de Leidse buurt te Haarlem leende zich als een perfecte klus voor een opbouw. Allereerst moest er aan de bestaande woning veel gebeuren. Waaronder het plaatsen van verschillende voorzetwanden, het uitvlakken van de bovenvloer, het vervangen van rotte balkdelen in de boven vloer en natuurlijk de complete uitbouw boven. Aan de achterkant en zijkanten is de bovenverdieping recht opgetrokken. Er is voor gekozen om het voorste deel in originele staat te bouwen. Met als resultaat een super mooi aanzicht.

 

Met de verbouwing is de bovenverdieping van een één kamer ruimte naar een 3 kamer ruimte gegaan, met openslaande deuren naar het dakterras. Ook hier heb ik een mooie houten hek en trap gemaakt, met daarin een opberg ruimte. Erg functioneel.

 

Het resultaat mag er wezen.

Datum
Categorie
Dakopbouwen, Uitbouwen