Timmer werkzaamheden in Haarlem e.o - Dave Timmerman
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Timmer werkzaamheden

Dakkapel

Dakkapelen

Niet alleen zorgen dakkapellen voor meer woonruimte, het kan ook het aanzicht van uw woning verbeteren. Helemaal wanneer er gekozen wordt voor een houten variant dakkapel met mooie houten kozijnen. Ongeacht het type dakkapel, wij plaatsen het vakkundig voor u.

Uitbouwen

Meer woonruimte betekent meer woonplezier. Uw wilt uw keuken uitbouwen of een stuk van uw woning uitbouwen? Geen probleem. Wij komen langs om uw wensen te bespreken en realiseren wat u in uw hoofd heeft zitten. Wij kijken samen naar de mogelijkheden om zo de uitbouw tot een succes te laten slagen.

Zuid-Brouwerstraat opbouw

Dakopbouwen

Een dakopbouw kan het aantal woonkamers of de woonruimte in het algemeen aanzienlijk vermeerderen. Wij denken graag met u mee. Openslaande deuren naar het balkon toe? Of de mooie houten balken op het plafond in het zicht? Geen probleem. Dave Timmerman realiseert het voor u.

Maatwerk TV dressoir

Maatwerk interieur

Denk aan een op maat gemaakte stijger houten kast of een strak dressoir voor in uw woonkamer. Het kan allemaal. Dave Timmerman is dé timmerspecialist en geen enkel project is niet realiseer baar. Toch liever een inbouwkast of een op maat gemaakte tuintrap naar het dakterras? Ook dat is te realiseren.

Verbouwingen

Geregeld voeren wij complete verbouwingen van huizen uit. Complete binnenkanten en op- of uitbouwen zijn voor ons geen enkel probleem. Het team van Dave Timmerman luistert naar uw wensen en realiseert deze. Een complete verbouwing is niet niets en daarom overleggen wij alles eerst met u.

Houtrot van erker gevuld met hardhout

Renovaties

Of het nou om noodzakelijk onderhoud gaat of het vernieuwen van iets bestaand, wij hebben veel ervaring op het gebied van renovaties. Niet alleen zorgen renovaties er voor dat het huis langer mee gaat, het kan ook het woongenot vergroten. Wilt u een bestaande situatie omtoveren tot iets mooiers of duurzamers?

Nieuwbouw

Wij nemen ook kleinschalige nieuwbouw projecten aan. Denk daarbij aan een nieuw te bouwen schuur of garage. Daarnaast werken wij ook geregeld mee aan nieuwbouw projecten. Dus bent u op zoek naar nieuwbouw? Wij realiseren het samen met u.

Raamkozijn renovatie

Onderhoud

In Haarlem komen wij veel mooie, maar helaas ook verouderde panden tegen. Belangrijk om die goed te onderhouden, zodat het woonplezier langer blijft. Wij verrichten verschillende soorten onderhoud, bijvoorbeeld het vervangen van houtrot.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?